Hvor meget ved du om WEEE-certificering?

1. Hvad er WEEE-certificering?
WEEEer forkortelsen for Waste Electrical and Electronic Equipment.For at kunne håndtere disse enorme mængder af elektrisk og elektronisk affald korrekt og genbruge værdifulde ressourcer vedtog EU i 2002 to direktiver, der har en betydelig indvirkning på produkter af elektrisk og elektronisk udstyr, nemlig WEEE-direktivet og ROHS-direktivet.
2. Hvilke produkter har brug for WEEE-certificering?
WEEE-direktivet gælder for elektriske og elektroniske produkter: storehusholdningsapparater;små husholdningsapparater;ITog kommunikationsudstyr;forbruger elektronisk og elektrisk udstyr;belysningsudstyr;elektriske og elektroniske værktøjer;legetøj, fritids- og sportsudstyr;medicinsk udstyr;sporings- og kontrolinstrumenter;automater mv.
3. Hvorfor skal vi genbruge registreringen?
Tyskland er et europæisk land med meget strenge miljøbeskyttelseskrav.Elektronisk genbrugslovgivning spiller en afgørende rolle for jordforurening og grundvandsbeskyttelse.Alle indenlandske elektronikproducenter i Tyskland krævede registrering allerede i 2005. Med den kontinuerlige forbedring af Amazons strategiske position i den globale forretning fortsætter oversøiske elektroniske enheder med at strømme ind på det tyske marked gennem Amazon.Som reaktion på denne situation udstedte den tyske miljøbeskyttelsesafdeling den 24. april 2016 en lov specifikt for e-handel, der kræver, at Amazon er forpligtet til at underrette oversøiske e-handelssælgere, der sælger på Amazon-platformen, om at registrere genbrug af elektronisk udstyr, før For at opnå genbrugskoden for WEEE elektronisk udstyr skal Amazon beordre forhandlere til at stoppe salget.

2


Indlægstid: Aug-04-2022